За поредна година компанията ни „Бултрако“ АД като официален представител на марката Honda у нас, подкрепя дните на японската култура в България, чието 27-о издание започва от този уикенд (3 септември) с дългоочакваното събитие „Анивенчър“ 2016. В продължение на два дни аниме и манга клуб „Накама“ организира в Inter Expo Center ежегодния си фестивал за аниме, манга, косплей и популярна японска култура. Повече за събитието можете да научите от неговата интернет страница – http://aniventure.net/bg/events/board-games .

През цялата есен София, Русе, Пловдив, Казанлък, Габрово, Стара Загора, Сливен и други градове ще бъдат домакини на различни прояви, свързани с Дните на японската култура в България. Очаквайте лекция за водата и аквафотониката, концерт на японска традиционна музика, панорама на японското кино, изложба за икебана и хайга и др. Като генерален представител на японската марка Honda „Бултрако“ АД e дългогодишен партньор на събитието.

"Бултрако АД" и неговите дъщерни компании "Бултрако Моторс" АД – София, Пловдив и Варна, са специализирани във внос и дистрибуция на автомобили и мотоциклети Honda вече четвърт век. Като единствен оторизиран представител на марката за страната ни, компаниите предлагат пълната гама от автомобили, мотоциклети и ATV на физически и юридически лица, крайни клиенти от 1992 г. насам.