Стоунър направи тридневен тест за Honda на пистата Сепанг, близо до Куала Лумпур в Малайзия. Работата му бе прекъсвана от дъждове, но като цяло той изпълни предварително начертаната програма.

Кейси кара машините и за 2014, и за 2015 г., за да бъде направено сравнение между тях, както и да се анализират новостите по RC213V. Австралиецът изпита и нови спирачки на Brembo. Инженерите се възползваха от присъствието му и го помолиха да направи няколко обиколки с Honda CBR1000RR през последния ден на изпитанията.

"Беше добър тест, много положителен и свършихме чудесна работа. През първия ден бяхме съсредоточени върху базови настройки, изпробвахме някои малки неща преди да завали. През втория голямата част от работата бе паралелно изпитание за сравнение на шаситата, като тествах и различни варианти. Успяхме да отхвърлим още няколко неща от списъка. Накрая потвърдихме поведението, като се трудихме още по електроника и окачване. Карането на CBR бе много различно – не бях управлявал такъв мотор. Отне ми известно време да свикна със смяната на предавки, позицията върху машината, мощността, останалите характеристики. В крайна сметка успях да дам някаква обратна информация. Като цяло бе истинско удоволствие." – коментира Стоунър.