Meyer Shank Racing постигна втората си поредна победа в надпреварата Rolex 24 на Дейтона със своя Acura ARX-06. Зад волана на прототипа бяха Том Блумквист, Колин Браун, Елио Кастроневес и Симон Пажено. В състезанието престижната марка на Honda – Acura спечели двоен успех – първо и второ място.

Блумквист пресече финала на 4,1 секунди пред прототипа на Wayne Taylor Racing ARX-06 на Филипе Албакърки, Рики Тейлър, Брендън Хартли и Луи Делетраз в зашеметяващ финал на 61-вото състезание на класиката за издръжливост във Флорида. То бе прекъснато от 14 жълти периода. Имаше и смяна на водачите.

След дълъг период на състезание със зелен флаг в сутрешните часове, поредица от жълти задържа първите четири автомобила – двата Acura и двойката Cadillac на Chip Ganassi Racing. Те бяха разделени само с няколко секунди в заключителните етапи.

Жълтите периоди помогнаха на WTR Acura, който беше изпуснал три обиколки от темпото през нощта, за да смени скоба за пълнене на масло, да се върне обратно във водещата обиколка. Албакърки успя да изпревари и двата прототипа на Ганаси, за да се изкачи от четвърто на второ място.

Блумквист беше неудържим на борда на MSR Acura, след като пое управлението за последните 90 минути. Той оцеля при три рестарта с непокътната преднина. Така след като осигури първа позиция, той взе и  втори пореден триумф на Rolex 24 за отбора, собственост на Джим Майер и основателя Майкъл Шанк. Това е трети подред успех за Кастроневес.