Honda HR-V спечели съблазнителния приз на английското списание What Car?, като бе избран за най-вълнуващ автомобилен лонч за 2015.

  • Honda навлезе в бързоразвиващия се сегмент SUV с награда за най-вълнуващ автомобилен лонч за 2015
  • Наградата подсказва един успешен старт на модела
  • Повече от 10,000 читатели дадоха гласа си за авторитетното английско издание

Получавайки внушителните 25% от 10,000 гласа, Honda HR-V зае първо място след анкетирането на експерти и читатели на сп.What Car?.  Изследвайки нагласата на читателите във връзка с нови автомобили, на които предстои пускане на пазара през 2015, повече от 10 000 души дадоха компетентното си мнение за авторитетното издание.

Показан за първи път през октомври миналата година на изложението в Париж, HR-V е новото ентри на Honda в бързоразвиващия се в Европа сегмент SUV. С предстоящи продажби на автомобила от това лято, HR-V ще предлага централно разположен резервоар за по-голям простор  и уникален екстериор, чийто дизайн напомня купе, с остри, динамични и едновременно уверени линии.

Филип Кросман, Управляващ директор Honda UK, коментира: “Honda се завръща с пълна сила през 2015!  Предстоят ни напрегнати 12 месеца и да се изстреляме от сега с такава награда от толкова престижно издание, е фантастично постижение.  Гласът на читателите е от съществено значение за марката и показва тясната връзка, вяра и убеждение у потребителите за нас. Искаме да благодарим на всички читатели, които избраха HR-V  и да ги поканим в следващите 12 месеца да бъдат част от освежаването на марката и достигането до нови висоти в автомобилния свят.”

Повече информация може да откриете на: www.honda.co.uk/cars/comingsoon/hr-v/.