Само сега получавате 6000 лв. отстъпка от цената на високопроходимия бестселър Honda CR-V с 1,5-литров турбобензинов двигател и безплатно сервизно обслужване в рамките на шест години от датата на първа регистрация или на 100 000 км (което настъпи първо).

Промоцията важи за произведени/налични автомобили на склад до изчерпване на съответните количества.

Към конкретните наличности

ЗА КОИ МОДЕЛИ Е ВАЛИДНА?

Валидна е за всички турбобензинови версии на най-продавания модел на Honda, независимо от оборудването и модификацията. Поканете и приятели и се насладете на отлични цени, отлична безопасност и на 100 000 безгрижни километра.

Запазете тест драйв

 

КАКВО ВКЛЮЧВА БЕЗПЛАТНОТО ОБСЛУЖВАНЕ?

1. При сигнализация на арматурното табло за необходимост от обслужване Тип A или при изминаване на една година от последното обслужване Тип А (което настъпи първо): двигателно масло, труд, инспекции съгласно предписанията на Honda. Безплатно се предоставят до 6 (шест) такива обслужвания за периода.

2. При сигнализация на арматурното табло за необходимост от обслужване Тип B или при изминаване на две години от последното обслужване Тип B (което настъпи първо): двигателно масло, маслен филтър, труд, инспекции съгласно предписанията на Honda. Безплатно се предоставят до 6 (шест) такива обслужвания за периода.

3. На 40 000 км или две години от експлоатацията на автомобила (което настъпи първо): поленов филтър, труд, инспекции съгласно предписанията на Honda.

4. На 60 000 км (независимо от годините): въздушен филтър, труд.

5. На три години (независимо от пробега): спирачна течност, труд.

6. На 80 000 км или четири години от експлоатацията на автомобила (което настъпи първо): поленов филтър, труд, инспекции съгласно предписанията на Honda.

 

НЯКОИ HONDA ПРЕДИМСТВА

БЕЗКОНТАКТЕН ДОСТЪП ЗА БАГАЖНИКА*: Автоматичната врата на багажника се задейства, след като поставим крака си под задната броня. Изключително удобно, когато ръцете ни са заети с багаж. (Предлага се за ниво на оборудване Prestige)

СЛЕДЕНЕ НА НАПРЕЧНИЯ ТРАФИК ПРИ ЗАДЕН ХОД: При движение на заден ход този асистент разпознава наближаващите отстрани автомобили и предупреждава за възможна опасност.

HONDA SENSING: Eдна от най-съвременните технологии за безопасност е налична за всички нива на оборудване. Включва система за автоматично спиране в градски условия, предупреждение за челен удар, интелигентен адаптивен автопилот и др.

HONDA CONNECT: Инфоразвлекателна система на български език