Третата генерация Honda CR-V спечели наградата за Най-добър употребяван компактен SUV за 2015 г. в Auto Express UsedCarAwards.

Третата генерация на CR-V е определена за перфектната кола втора ръка заради своята практичност, гъвкавост и надеждност, а също нейното вътрешно пространство. CR-V излезе начело в класа с просторните си интериор и багажно пространство, а също и гъвкавост на задните седалки. Най-добре позиционираната в диапазона на  Auto Express кола е от 2010 г. с двигател 2.2 CDTI, с пробег 29000 мили и цена от 10 750 паунда.
Всички версии нива на оборудване имат възможност за алуминиеви джанти, климатроник, круиз контрол и електрически стъкла и отопляеми странични огледала, както стандарт, като LifeStyle и Premium са с навигация. Купувачите могат да избират или с 2.2-литров дизелов двигател или с 2.0-литров бензинов и ръчна 6-степенна или 5-степенна автоматична скоростна кутия, всички с постоянно задвижване на четирите колела.
С над 515000 продажби през 2014 г., CR-V е най-продаваният SUV в света с повече от 750000 продадени автомобила в Европа след представянето му през 1997. Много популярен във Великобритания, един на всеки 3 броя е регистриран именно на Острова.

С помощта на Warrantywise, годишните награди за използвани автомобили на Auto Express, ще помогнат на купувачите да изберат най-добрата използвана кола в 16 различни класа.