Пилотите на CWM LCR Honda Кал Кръчлоу и Джак Милър показаха как изглеждат новите им машини за 2015 в лондонския Уест Енд.

Преди двамата да отидат на вторите предсезонни тестове в Малайзиа от 23 до 26 февруари, двамата пилоти летяха до Лондон, заедно с техния тим мениджър Лучо Чекинело, за официалното представяне на тима, заедно с техния главен спонсор CWM FX.

Тази година CWM LCR Honda празнува своя 10-и сезон в MotoGP и Кал Кръчлоу ще кара заводската спецификация на RCV213V, а новакът в класа Джак Милър ще бъде с RC213V-RS в категорията Open. Двамата ще стартират още в първия кръг на 26 март в Катар.

Кал Кръчлоу каза: "Реших да дойда в екипа на LCR Honda, когато седнах с Лучо (б.р. Чекинело) и Антъни (б.р. CEO на CWM World) и видях страстта и ентусиазма, които имаха. Знаех, че искам да се върна към битката за подиума, като се боря да съм най-добрият сателитен пилот и да си помъча да победя заводските пилоти. Така че се надявам възможността да карам за двете компании – CWM и LCR, да ми помоге да вляза в челото. Бях в добра форма в края на 2014 г. и съм убеден, че тя ще продължи и през 2015 г."

Джак Милър коментира: "Страхотно се чувствам, откакто съм в Honda и в екипа на CWM LCR. Още на първия тест във Валенсия и след това през зимния период, ние работим в тясно сътрудничество и всичко е толкова положително, че имаме възможност да се борим за челни позиции. Мотоциклетът на Honda е отличен – това е сигурно, но аз му се наслаждавам все повече и повече, всеки път, когато го карам. Всеки, който ме е гледал в Moto3 знае,  че обичам да се хвърлям в предизвикателства, а с този мотоциклет ще ги имам в изобилие. С нетърпение чакам да започне сезонът."