Спечелихме две награди в световния конкурс „Дамски автомобил на годината“

Honda е абсолютен хит за дамите, показват резултатите от седмото издание на конкурса „Дамски автомобил на годината“, където спечелихме две награди. Civic е победител в категорията „семейни автомобили“, а Jazz e най-добър сред бюджетните модели. В журито влизат 17 дами от 14 страни от цял свят, всички до една – автомобилни журналисти.

Honda e единственият производител, получил повече от едно отличие.

Пресяването, подборът и гласуването са повече от сериозни и преминават през няколко етапа. Всеки член на журито отбелязва своите фаворити в специално създаден глобален панел. 294 автомобила са били номинирани в тазгодишното издание на конкурса. После предложенията се редуцират до 32, разпределени в шест различни категории, а финалът е чрез таен балотаж.

„Победата в двете категории на конкурса „Дамски автомобил на годината“ показва доколко Honda отговаря на нуждите на жените по света. Най-окуражаващото в случая е препоръката, която получава новият Civic непосредствено преди старта на европейските си  продажби в началото на 2017.“, сподели Сандра Хюз, ръководител отдел маркетинг и продуктово управление в Honda Motor Europe.

Допълнителна информация ще откриете на http://www.womensworldcoty.com/ .