Тони Боу от екипа на Repsol Honda продължава победния си рейд в световния шампионат на триал на ФИМ. Той остава непобеден през 2015 г. във всички състезания до сега, като в два последователни уикенда спечели и двата страта първо в Швеция, а след това във Великобритания. 

В Швеция Боу спечели и двете надпревари, съотборникът му в Repsol Honda Team Такахиса Фуджинами бе близо до подиума, а Хайме Бусто се представи добре и стана 7-и. В Швеция бе трети двоен успех за сезона. Надпреварата бе трудна, с хлъзгави и кални участъци, с вертикални изкачвания, за преодоляването на които се изискваше упорита работа, за да не се допускат грешки. Тони Боу пое лидерството в първата от 3-те обиколки, във втората се изравни по точки с Адам Рага, но в третата, в 12-ата секция, шампионът на Repsol Honda  показа на какво е способен и завърши с 3 точки преднина, първо място за деня и 6-а победа за сезона.

Такахиса Фуджинами стана 3-и в първия ден, а във втория търсеше повторение на успеха. В първата обиколка завърши след Боу, но във втората получи наказание, тъй като докосна с пръстите на левия си крак земята, при преодоляването на един камък.

Във Великобритания екипът на Repsol Honda Team се представи отлично. Тони Боу регистрира още две поредни победи с превъзходно каране и остана все още непобеден този сезон. Бусто и Фуджинами също се представиха добре.

Селският район на Пенрит – Норд Вю, бе поредната арена за триумф на Боу. Всъщност испанецът спечели 10 поредни победи с последните две от миналата година. Героят на Repsol Honda с успеха си на Острова, изравни серията от победи, която постави през 2012 г. Това бе най-доброто му представяне до момента в шампионската кариера.

Заради силните дъждове, някои секции бяха модифицирани, защото станаха много трудни за преодоляване. Състезателите се сблъскаха с гъста кал в едно тресавище. На първата обиколка Боу получи 5 т. наказание, но в следващите две обиколки компенсира. Особено в последната, когато стана недосегаем за втория – Адам Рага Montesa Cota 4RT. Така Боу увеличи преднината си на 34 т. пред втория Рага.

Бусто стана 5-и в крайното класиране, заради силната си втора обиколка, а Фуджинами стана 6-и, заради грешката, която направи в първата обиколка.