Вече седми ден тече третото издание на мотоциклетното изложение на България. За втори пореден път то се провежда на територията на Sofia Ring Mall.

Моделите от Fun серията отново са най-търсени сред двуколесните на щанда на Honda. Изключителен интерес предизвика феноменалният SH150i, чиято цена започва от 7895 лв. с ДДС. Мотоциклетът със 150-кубиков двигател е дългогодишен лидер на европейския пазар. Любопитното при него е, че е произвеждан в Италия и съчетава слънчевия дизайн на страната на пестото и спагетите с японското качество. Не по-малко търсен се оказа NC 750 S, както и On/Off версията му NC 750 X.

От аксесоарите огромен интерес предизвикаха градските суитшърти Oxford, чиято подплата от кевлар осигурява 100% защита.

4299 лв. с ДДС струва най-евтиният мотопед на фирмения щанд. Това е атрактивният NSC/Vision 110. Най-висока сума клиентите ще платят за абсолютната премиера на Honda – VFR 1200 XD от гамата ON/OFF. Изложеният в Ring MALL екземпляр е с автоматична трансмисия и струва 31 999 лв. с ДДС.

 „Изключително сме доволни и благодарни на Sofia Ring MALL за това невероятно събитие. Очакваме истински бум на продажбите до края на изложението. Клиентите спечелиха наистина много от MOTO EXPO 2017“, сподели Лъчезар Буюклийски, бранд-мениджър мотоциклети Honda.

Изложението продължава до края на тази седмица и се очаква още по-силен трафик от посетители в първия уикенд на април.

МOTO EXPO 2017 е само подгряващо събитието за Honda Motor Show под наслов „25 години „Бултрако“, 25 години Honda в България“ което ще се проведе от 11 до 14 май в Inter Expo Center в София.