ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

СЕРВИЗНА АКЦИЯ ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

За да сте сигурни дали Вашият автомобил подлежи на сервизна акция се свържете с нас използвайки следната форма или се обадете на кратък номер *CARS (*2277)

  * Вашите лични данни ще бъдат използвани само за обратна връзка. Прочетете повече на Политика за поверителност.

  Глобалната сервизна акция за въздушни възглавници засяга много световни производители на автомобили и е свързана със сериозен риск за Вашата безопасност. Моля запознайте се с информацията по-долу и проверете дали кампанията не засяга и Вашето лично МПС.

  ВЗЕМЕТЕ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ

  За да сте сигурни дали Вашият автомобил подлежи на сервизна акция, проверете ТУК или се свържете с нас.

  Опасността за Вас и спътниците Ви

  В случай на удар, при който се отварят въздушните възглавници, съществува риск частта, отговаряща за надуването им (т. нар. инфлатор), при възпламеняването си да предизвика вътрешно налягане, по-голямо от нормалното. Ако това се случи, има опасност корпусът на инфлатора да се счупи и през въздушната възгавница да се разпръснат метални частици в купето. Те могат да наранят сериозно Вас и спътниците Ви и дори в най-лошия случай – да причинят смърт.

  Какво трябва да направите?

  Ако Вашият автомобил е засегнат от този проблем, незабавно се свържете с най-близкия до Вас оторизиран дилър на Honda, за да резервирате час за посещение, при което необходимите части ще бъдат сменени напълно безплатно.

  Какво ще направи Honda?

  След като автомобилът бъде приет в най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Honda, инфлаторите на колата Ви ще бъдат сменени. Процедурата отнема приблизително час и не подлежи на таксуване.

  Нашият ангажимент към Вас

  Винаги сме се стремили да информираме чрез всички официални средства и източници собствениците на засегнатите автомобили. При каквито и да е обстоятелства не се колебайте да се свържете с нас, с удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще Ви окажем необходимото съдействие. В случай на необходимост, свържете се с най-близки до Вас дилър на Honda.

  Резервни части и наличности

  Ще продължим да работим в непосредствена близост с нашите доставчици и дилърската ни мрежа, за да осигурим необходимата резервна част за Вашия автомобил.