Очаквайте новия HR-V e:HEV

Новата генерация на HR-V е поредният модел, който уверено се присъединява към семейството e:HEV на Honda, където вече присъстват CR-V и Jazz, налични само с хибридно задвижване. С липсата на необходимост от включване в електрическа мрежа за зареждане моделът е подходящ за всяка ситуация при шофиране, тъй като комбинира незабавната реакция и икономичността на електромобил с практичността и гъвкавостта на традиционните бензинови и дизелови автомобили.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ ОТ ФОРМУЛА 1

Технологията e:HEV е вдъхновена от инженерното ноухау на Honda в успешната ѝ програма за хибриди във Формула 1. В резултат на това новият HR-V e:HEV предлага изключителни мощност и икономичност в широк диапазон от пътни ситуации.

ИКОНОМИЧНОСТ И ДИНАМИКА

В новото поколение на HR-V системата e:HEV осигурява обща мощност от 96 кВт (131 к.с.), съчетана с въртящ момент от порядъка на 253 Нм. Резултатът е безгрижно и комфортно пътуване, независимо дали то се случва в градска среда или с висока скорост на магистралите. Бензиново-електрическото задвижване отделя вредни емисии от CO2 от порядъка на едва 122 г/км (WLTP), а разходът на гориво е 5,4 л/100 км (WLTP). Автомобилът ускорява от място до 100 км/ч за 10,6 сек.

БРИЗ В ИНТЕРИОРА

Интериорът е вдъхновен от светлината и вятъра. Новият HR-V е еталон за комфорт и пространство в сегмента на компактните SUV.

Най-впечатляващата особеност е уникалната система за разпръсване на въздуха. С L-образните си вентилационни отвори, разположени в горните ъгли на бордовото табло, тя е концептуално нов подход в областта на климатизацията. По този начин е гарантирано усещането за ободряващ полъх на почти истински бриз за всички пътници и шофьора.

HR-V e:HEV 2021

Разгледайте новите автомобили на Honda

Изминали премиери

октомври 2020

април 2019

юни 2018

януари 2018