Очаквайте новия CR-V e:HEV Sport Line

Изпълнението Sport Line ще е налично само в два възможни перлени цвята – черния Crystal Black Pearl или белия Platinum White Pearl. Моделите от тази гама се различават от останалите и по черната хромирана рамка на фаровете за мъгла и на радиаторната решетка.

ХИБРИДНА РАПСОДИЯ В ЧЕРНО ИЛИ БЯЛО

С новото спортно изпълнение на CR-V е:HEV – Sport Line изключителното шофиране е гарантирано, допълнено от забележителен стил. Новото оборудване идва заедно с редица подобрения за всички нива на обзавеждане на петата генерация на CR-V. Оформлението на интериора е променено и моделите вече ще бъдат с елементи със сребристо лъскаво покритие вместо досегашното дърво в зоната на централната конзола, вратите и инструменталния панел. Други новости са 18-цоловите джанти от алуминиева сплав за всички нива на оборудване, както и тонираните стъкла за всички модели, без базовото ниво Comfort.

 

ЗАЩО SPORT LINE?

  • Така CR-V e:HEV е още по-привлекателен
  • Богат избор от стилни и спортни допълнения
  • Първокласен интериор

Новия вариант Sport Line дава възможност на клиентите да се радват на голямото вътрешно пространство и практичността на CR-V, съчетани обаче със спортната стилистика. Модернизацията на интериора увеличава луксозното излъчване на модела.

ДЪРЗЪК ДИЗАЙН

Задните „хълбоци“ са отчетливо очертани и са допълнени от по-широки калници над колелата. Динамичният външен вид е допълнен от сребристите декоративни лайстни, свързващи предните и задните колела.

Дръзкият дизайн отпред е белязан от новото „лице“ на Honda, включително от солидния светлинен подпис тип „крило на птица“, а LED светлините са част от стандартното оборудване. Добре изваяната предна броня е допълнена от тясна радиаторна решетка.

Разгледайте новите автомобили на Honda

Изминали премиери

октомври 2020

април 2019

юни 2018

януари 2018