Очаквайте новия HR-V

HR-V 2019

ДИЗАЙН И ТЕХНОЛОГИИ

От октомври на пазара ще излезе обновената версия на най-интелигентно обмисления съвременен субкомпактен SUV – HR-V 2019!

Подобренията в елегантния му външен дизайн включват тъмен панел от полиран хром под радиаторната решетка вместо досегашната комбинация от черно и хром. Предната броня включва секция от по-дълбоки въздушни отвори, в която са вградени и кръглите фарове против мъгла. Стандартно предните фарове вече и с дневни LED светлини с променен дизайн.

Тъмна декорация от хром опасва задната част на автомобила, а стоповете са покрити с по-тъмни лещи с опушен ефект. При моделите от по-високите нива на оборудване джантите са 17-инчови от алуминиеви сплави, а ауспухът е с уникален хромиран накрайник. Предните и задните светлини са изцяло LED.

ИЗБОР МЕЖДУ ОСЕМ ЦВЯТА

Клиентите ще имат възможност да избират между осем цвята, сред които е новото тъмносиньо – Midnight Blue Beam Metallic. Останалите предложения са перлените бои в червено, бяло и черно, съответно Milano Red, Platinum White и Crystal Black, както и металик вариантите Lunar Silver, Modern Steel, Brilliant Sporty Blue и Ruse Black.

Както и досега HR-V си остава най-мултифункционалния автомобил в класа благодарение на патенотаваната система на Honda – Magic Seat®. Прекроените предни седалки пък осигуряват още по-добра странична поддръжка, особено в областта на раменете. За текстилната тапицерия от най-базовото ниво на оборудване са използвани висококачествени материали, а при по-високите нива на оборудване са актуални комбинация от текстил и кожа с двоен шев.

Подобреният 1.5 i-VTEC

От самото си лансиране обновеният Honda HR-V ще бъде наличен с икономичния атмосферен бензинов 1.5 i-VTEC с макс. мощност 130 к.с. и макс. въртящ момент от 155 Нм при 4600 об/мин. Ускоряването от 0 до 100 км/ч с него става за 10,7 сек, когато е оборудван с 6-степенна механична трансмисия и за 11,2 сек при версията със CVT. Този силов агрегат осигурява впечатляваща бленда от мощност и икономичност от 5,3 л/100 км и средно ниво на вредните емисии от CO2 в размер на 121 г/км за варианта с вариаторна трансмисия.

Двигателят i-VTEC е бил подобрен чрез т. нар. хонинговане, благодарение на което всички негови повърхности са изключително гладки и така е намалено триенето между буталата и отворите на цилиндрите. Ангренажната верига също е с ново покритие, намаляващо триенето и това допълнително намалява разхода и удължава живота на силовия агрегат.

Отлична шумоизолация

Инженерите на Honda са подобрили шумоизолацията на автомобила. Според нивото на оборудване обновеният HR-V за първи път ще бъде обзаведен със системата Active Noise Cancellation (ANC). Тя е проектирана така, че се да намали нискочестотния шум в интериора с помощта на вътрешни микрофони, заглушени с помощта на прецизно изчислена от гледна точка на времето обратна фаза на аудиосигнала през високоговорителите.

Honda HR-V 2019

Honda HR-V 2019

Нови двигатели от 2019 г.

Производството на версията HR-V 1.5L i-VTEC от моделна 2019 г. вече е започнало, като първите доставки ще бъдат факт от октомври. Очаквайте и по-спортна версия с 1.5L VTEC TURBO от пролетта на следващата година, която излиза на пазара наред с дизеловия вариант с 1.6 i-DTEC.

Разгледайте новите автомобили на Honda

Изминали премиери

януари 2018