Новият комплекс на холднига "Астреко" обяви специални цени за годишни технически прегледи

Цената е най-добрата за района, а установените неизправности ще бъдат отстранени незабавно на място в сервизите на комплекса, сред които и сертифициран от Bosch, както и друг, оторизиран от Iveco. Ако мотоциклетът ви се нуждае от ремонт, ще ви запазим час в другия ни център на „Ботевградско шосе“ 326 в столицата. Докато чакате, можете да хапнете и да се ободрите в уютното ни кафене, оборудвано и с топла витрина, или да изберете още един автомобил от богатата ни колекция от модели с малък пробег,

Новият център „Астреко“ се намира на „Челопешко шосе“ №40.

35 лв. струва годишният технически преглед за леки автомобили, таксита и мотоциклети, 40 лв. е цената на услугата за товарни и модели с 4х4. Считано от днес до края на януари всички клиенти получават и допълнителна отстъпка от 25%, иначе казано – ГТП за личното ви МПС ще излезе 26 лв.

Стендът в комплекса дори превишава стандартните изисквания. Освен за спирачно усилие клиентите могат да направят и тестове на амортисьорите си, както и на страничното отклонение, или да се възползват от диагностиката и реглажа, предлагани от сертифицирания Bosch сервиз.

„Предлагаме най-добрите цени в района, а след откриването на „Северната тангента“, достъпът до комплекса e изключителсно удобен. Наели сме най-добрите специалисти в бранша. „Астреко център“ е в състояние да посрещне и обслужи всяко МПС, независимо от марката, модела и сегмента, било то мотоциклет, лек или товарен автомобил“, коментира Александър Тонев, управител на търговско-сервизния комплекс.

Центърът е част от холдинга „Астреко“, в чийто състав влизат група компании, сред които и "Бултрако", с основни дейности в автомобилния бранш – внос, поддръжка и дистрибуция на моторни превозни средства от марките Honda и Iveco. 

 

Полезни телефони:

Bosch сервиз – 0882 481 718

ГТП – 02 439 22 78

ТБО – 02 439 22 75

Автомобили с пробег – 02 439 22 79

Сервиз товарни автомобили – 02 439 22 77