Екипът на Vamo Honda Racing Team ще участва с двама състезатели през новия сезон 2018 в клас МХ2. Те ще карат новия Honda CRF250R в световния шампионат по мотокрос на ФИМ (MXGP). Холандецът Миша Бой де Вал продължава с екипа, а новият му съотборник ще бъде американецът Маршал Уелтин.

С отбора догодина продължава и спонсорът No Fear, които разширяват партньорството си чрез своята марка за енергийни напитки и логата им ще се появяват на мотоциклетите, облеклото на екипа и на пилотите. Подкрепата на отбора през 2018 г. е още един нов спонсор – Jumbo, холандският гигант на супермаркетите, които не са непознати в мотокроса.
Де Вал дойде в отбора през 2017 г. като състезател, който замени Ларс ван Беркел, когато той на свой ред се представи в отбора на Team HRC. 22-годишният пилот кара Honda CRF450R през последните две години в холандската серия Мастърс. Така той има опит с Honda и също се радва на дългогодишна връзка както с No Fear, така и с Jumbo. След като има 12 кръга с Vamo Honda Racing през 2017 г. с мотор CRF250R, Де Ваал ще започне сезон 2018 със солидна основа, на чиято база да изгради силна екипна структура.
Като съотборник на Де Ваал е новодошлият в Honda Маршал Уелтин, който преминава на новия CRF250R през 2018 г. 22-годишният пилот дойде от серията EMX250, като има старт и в клас MX2 през 2017 г. Той стана 6-и в EMX250 с подиум в Португалия и успех във втория машнш и в Mathys Boisrame в Швейцария. Така той заслужи да кара с уайлдкард в MX2 в Чехия, където стана 9-и при дебюта си.

Сезонът на MX2 започва в Аржентина на 3 и 4 март 2018 г., като преди това екипът има труден тестов и тренировъчен график, за да пристигне в Южна Америка, готов за битка.

КУПЕТЕ ЧЕРЕН МОТОЦИКЛЕТ И СПЕЧЕЛЕТЕ ПОДАРЪК >>