✅ 7 години гаранция или 150 000 км, което настъпи първо

✅ Хибриден SUV със спортно ДНК

✅Мощен и икономичен двигател

✅315 Нм въртящ момент

✅ Богато оборудване

✅ Върхов комфорт

✅ Режим за сняг

Напълно новият ни модел, хибридният SUV Honda ZR-V, излиза на пазара с изкусително предложение от Бултрако Моторс, оторизиран дилър на марката за България. При покупка на този автомобил, клиентите получават гаранция от 7 години или 150 000 км (което от двете условия настъпи първо). Промоцията е валидна за нива на оборудване Sport и Advance, очакват Ви приятни изненади и на място.

За Honda ZR-V

По размери ZR-V се нарежда между HR-V и CR-V. Висок е 1620 мм, широк – 1840 мм (с 50 мм повече HR-V) и е дълъг 4568 мм при колесна база 2657 мм.

Насочен е към младите купувачи, които търсят стилен, мощен и забавен за шофиране автомобил.
Аеродинамичният заден спойлер с два накрайника е допълнителен щрих към енергичния му стил, докато елегантният му силует е допълнен от всеки от петте възможни цвята в перла или металик.

Под елегантния му стилен външен вид се крие пълната хибридна технология на Honda. Оптимизиран за ZR-V, ефективният, но мощен 2,0-литров четирицилиндров двигател с директно впръскване и цикъл на Аткинсън работи съвместно с два електромотора, за да осигури мощно, отзивчиво ускорение и въртящ момент, достоен за 3,0-литров силов агрегат. Максимумът на въртящия момент на електромотора е 315 Нм, а мощността му е 135 кВт (184 к.с.). С тези данни е гарантирано ускоряване от 0 до 100 км/ч за 7,8 сек. Въпреки динамичните си качества ZR-V отделя едва 130 г/км вредни емисии от СО2 и изразходва едва 5,7 л/100 км гориво в комбиниран режим по Световния хармонизиран стандарт WLTP.
Просторният му багажник е в състояние да събере почти всичко с обема си, достигащ до 1322 л*.
С всичко това ZR-V е перфектният и надежден партньор за всяко пътешествие и всеки стил.

*По VDA.

СТИЛ И ДИНАМИКА

СПОРТ И КОМФОРТ

МЯСТО ЗА ВСИЧКО