От тази седмица в шоурумите ни ще откриете последните попълнения от колекциите на Kenny и Oxford, като този път съдържанието им е по-богато откогато и да било. Имаме и една добра новина – аксесоарите и облеклата от цитираните марки ще зарадват не само моторджиите.

Подновете своя Honda стил с висококачествен тишърт от Франция в състезателните цветове на любимата марка. Материалът е фин памук, примесен ликра и технологични нишки против изпотяване и др. Разнообразието от дамски и мъжки модели  във всякакви размери е повече от богато, а цените варират от 60 до 80 лв.

От 202 лв. до 370 лв. ще платите за мъжко яке Honda според това дали e „кежуъл“ или професионално моторджийско с кори, съответно дамските модели струват между 130 лв. до 203 лв.

Искате дънки Honda? Няма проблем, ще откриете кевларените модели, подплатени със защитни кори, като за синия модел ще платите 307 лв., а черните промазани – 370 лв.

Куфари за багаж, чанти за лаптоп, раници във всякакви размери, суитшърти, елеци, плетени шапки и такива с козирка – аксесоари за пътуване и свободно време, до един брандирани с Honda? Ще ги откриете  това ще откриете в най-близкия шоурум на марката.

Изключително полезни и по джоба на всеки са аксесоарите от британската марка Oxford. На особена почит са ключодържателите с разтягаща се спирала с цена само 5 лв., незаминм помощник не само на заклетия моторист, а за всеки, независимо дали атакува градската джунгла или девствени гори. Богат избор от заключващи устройства, ръкохватки с подгрев, покривала с цена от 37,40 лв. до 150 лв. – от тези безценни помощници се нуждае всеки съвременен рицар, яхнал метален кон. Един от най-търсените аксесоари в шоурума ни е чантата за закрепване крака. Цената й е 46,20 лв.

Тишърт Honda от Kenny – цените варират от 60 до 80 лв.