Третото издание на национален събор Honda Brothers започва на 7 юни, петък, на писта „Дракон“ в Калояново. Тайм атак, майсторско шофиране, кар-аудио и игри с публиката са само малка част от станалия вече традиционен форум на любимата японска марка.

„В петъчния ден пистата ще е затворена само за членове на клуба и всеки, превел членския си внос за 2019-2020 г., ще може да кара напълно безплатно. При желание ще си заплати само времеизмерването“, сподели с нас Никола Диловски, председател на сдружението с нестопанска цел.

За първи път членовете на обективния клуб на Honda, който ние от Бултрако АД подкрепяме още от основаването му, отправят предизвикателство към любителите на немското автомобилостроене (марките са без значение, важно е моделите да са произведени в Германия) да премерят сили с японските самураи. Това ще се случи в последния ден от събора, 9 юни, когато ще се играе мачът Honda – Германия, а битката е в две дисциплини – тайм атак и майсторско шофиране. Очакваме спортменска игра и много забавления. А момчетата и момичетата от братството неведнъж са доказали, че са хора с благородни сърца и високо чувство за отговорност, които периодчно се впускат в благотворителни мисии и помагат на хора, изпаднали в беда.

 

Програма:

7.06 (петък) – безплатни тренировки на писта „Дракон“ само за членовете на клуб Honda Brothers

8.06 (събота) – Тайм атак, Драг, Кар Аудио и игри с публиката

9.06 (неделя) – Тайм атак и майсторско шофиране, HONDA срещу Германия