ПОЗВЪНЕТЕ НИ
Бъдещето на Honda e в пълната електрификация на цялата ни моделна гама и до края на годината в Европа тя ще е именно такава. Първите ни модели, разполагащи с технологията e:HEV, са вече тук и ние бързаме да ви отправим неустоимо предложение за Jazz, Jazz Crosstar и CR-V, всички до един – произведени в Япония и с отлична оценка за безопасност.

Изпитайте невероятния финансов комфорт чрез възможността за двукратна тримесечна финансова ваканция за периода на лизинга.

Предлагаме и допълнителен бонус е под формата на безплатно обслужване в рамките на удължената 5-годишна гаранция. Част от него е и новата ни услуга – Honda консиерж: веднъж на 12 месеца наш служител ще вземе автомобила от офиса или дома ви и ще се погрижи за обслужването му вместо вас.

Какво включва безплатното обслужване?

✅На 20 000 км или една година (което настъпи първо): двигателно масло, маслен филтър, смяна на изброените консумативи, инспекции според пробега и предписанията на Honda.
На 40 000 км или две години (което настъпи първо): двигателно масло, маслен филтър, поленов филтър, смяна на изброените консумативи, инспекции според пробега и предписанията на Honda.
На 60 000 км или три години (което настъпи първо): двигателно масло, маслен филтър, въздушен филтър, смяна на изброените консумативи, инспекции според пробега и предписанията на Honda.
На 3 години, независимо от пробега: смяна на спирачна течност.
На 80 000 км или четири години (което настъпи първо): двигателно масло, маслен филтър, поленов филтър, масло на трансмисия e-CVT, смяна на изброените консумативи, инспекции според пробега и предписанията на Honda.
На 100 000 км или пет години (което настъпи първо): двигателно масло, маслен филтър, смяна на изброените консумативи, инспекции според пробега и предписанията на Honda.

Всякакви други консумативи и дейности, както и смяна на изброените извън посочените интервали, се заплащат от купувача.

Длъжни сме да предупредим, че клиентът има задължението да спазва периодичността на сервизното обслужване, тъй като неспазването на графика води до прекратяване на гаранцията.

В промоцията участват всички оторизирани дилъри на HondaБултрако Моторс АД

Технологията e:HEV

Системата e:HEV се състои от два компактни, но мощни електромотора, свързани са чрез интелигентен блок за контрол на мощността към 1,5-литров (2,0-литров при CR-V) бензинов двигател DOHC i-VTEC по цикъл на Аткинсън, литиевойонна батерия и иновативна трансмисия с фиксирани предавки. Всички тези агрегати работят изключително хармонично заедно, за да осигурят плавно и директно управление.