Най-добрите механици на Honda в България
Най-добрите механици на Honda в България, от ляво на дясно: Мехмед Небилиев, Радой Янчев, Драгомир Иванов, Петър Спасов (мениджър сервизна дейност и водещ обучението), Никола Петков (изп. директор Бултрако Моторс), Венцислав Василев и Ивайло Гецов

Петимата най-добри механици на Honda в България получиха официалните си грамоти вчера по програмата на Honda за обучение и сертифициране, приложима за цяла Европа. Драгомир Иванов, Радой Янчев, Мехмед Небилиев, Ивайло Гецов и Венцислав Василев преминаха през специално обучение, положиха изпити и всички се справиха отлично. За да станат част от програмата, те първо бяха подложени на тестове, после преминаха самостоятелно през образователни онлайн модули в европейската система на Honda. След решаването на теоретичните задачи в края на всеки модул в програмата последва и финалът – практическо решаване на седем нелеки задачи в реални условия. Всеки от младежите безпогрешно откри неизправностите в автомобилите от изпита и отговори без затруднения на всички поставени въпроси. Драгомир Иванов получи и специална награда, тъй като постигна отличен резултат, а негов подгласник е Радой Янчев. И двамата механици работят заедно в екип в сервиза на Бултрако Моторс на бул. Ботевградско шосе 326.

Европейската програма на Honda задължава всеки оторизиран дилър да осигури в сервиза си поне по един механик, получил съответния сертификат. Гордеем се, че в комплексите си в Пловдив и в София дори надвишаваме норматива на високотехнологичната японска марка и разполагаме с по двама такива.

Драгомир Иванов (в ляво), отличник на курса, получи и специална награда
Драгомир Иванов (в ляво), отличник на курса, получи и специална награда