Почти в самия край на лятото излезе новият, шестнадесети по ред брой на списанието The power of Dreams, официално издание на Honda в България. То ще зарадва почитателите на марката със сто пълноцветни страници, които ни срещат с последните новости от света на мечтите по въздух, суша и вода.

В него разказваме за нашите най-съвременни и високотехнологични автомобили като Clarity Fuel Cell – с водородни клетки, който вече е сериен, като супербързия и мощен Civic Type R, невероятния спортен хибрид NSX, украсил корицата на изданието.

За обичащите високите скорости, за спортистите, се пренасяме на пистите. Там също имаме успехи – в MotoGP, в Инди 500, в мотокроса… Срещаме ви с една легенда на две колела – Джой Дънлоп.

Както винаги списание Dreams е придружено и от фирмения каталог на АСТРЕКО Холдинг, част от който е и „Бултрако“ АД, официален представител на Honda у нас. В него място намират всички продукти, предлагани от нашия холдинг – от велосипедите Astreco, през мотоциклетите и автомобилите Honda, каските и аксесоарите за двуколесните „кончета“, та чак до товарните автомобили Iveco.

Двете издания ви очакват в шоурумовете на Honda в цялата страна.

Цялото съдържание на списание Dreams и каталога Astreco news можете да изтеглите от линковете по-долу:

http://www.astreco.bg/site/portfolio-item/the-power-of-dreams-2016/

http://www.astreco.bg/site/portfolio-item/astreco-news-2016/

Приятно четене!