Футуристичен мотоциклет на Honda, разработен на базата на NM4 е сред главните герои в суперпродукцията “GHOST IN THE SHELL”. Лентата излиза по кината от 31 март

 

Honda подкрепи суперпродукцията GHOST IN THE SHELL на DreamWorks Pictures и Paramount Pictures. Огромният NM4, чийто футуристичен стил бе особено популярен, е ползван за базов модел за филма.

Лентата е вдъхновена от едноименната популярна японска манга. Сюжетът се развива в близкото бъдеще. В главната роля ще видим Скарлет Йохансон, получовек, полуробот, перфектният войник, чието призвание е да спре най-опасните в света престъпници. В ролята на шефа й, Арамаки, влиза Бийт Такеши.

NM4 бе разработен, за да отговоря на описанието „неофутуристичен“ и “COOL”. Мотоциклетът бе представен през април 2014 г. Екземплярът от филма е направен по скици, предоставени от Honda.

GHOST IN THE SHELL излиза по кината на 31 март в над 50 страни, между които и България.  Можете да откриете допълнителна информация за него на официалния сайт на продукцията: http://www.ghostintheshellmovie.com.

Използваният във филма мотоциклет ще бъде изложен на 33-то издание на мотосалона в Осака, който започва от тази събота – 18 март и продължава до понеделник, включително, както и на 44-то по ред TOKYO MOTORCYCLE SHOW (24 до 26 март).