Хибридната версия на CR-V ще е сред премиерите на щанда ни в рамките на изложението AUTO CITY, част от Международния технически панаир в Пловдив. По традиция събитието протича в последната седмица на септември. Началната дата е 23.09.2019 и продължава до 28.09.2019.

На щанда на Бултрако Моторс, оторозиран дилър на Honda за страната ни, посетителите ще открият пълната гама на любимата японска марка – обновения Jazz, десетата генерация на Civic във версии хечбек и седан, фейслифта на HR-V и бензиновата версия на световния бестселър CR-V, чието ново поколение вече е налично и в 7-местна конфигурация.

Ако досега хибридите на Honda бяха от така наречения вид „меки хибриди“, със системата i-MMID на CR-V Hybrid нещата се променят. С нея хибридното задвижване използва два електрически агрегата и всеки от тях работи и като електромотор, и като генератор. Три са режимите – електрически, при потегляне и при ниска скорост, хибриден, при ускорение, и бензинов, при висока скорост. При спускане по наклон и при спиране i-MMD ползва излишната енергия за зареждане на батерията.

Honda CR-V Hybrid пристигна в България непосредствено след старта на европейските продажби на модела и вече може да бъде открит в шоурумите на оторизирания дилър на Honda – Бултрако Моторс АД. От 63 990 лв. с ДДС започват цените за Honda CR-V Hybrid. Най-ниското ниво на оборудване е Comfort с предно предаване, а най-високото – Prestige – с четири задвижващи колела. За отаналите два варианта на обзавеждането – Style Plus и Premium купувачите ще могат да избират между двата вида предаване.