По време на 21-ата Световната конференция на ООН за изменението на климата  в Париж, Honda показа гамата си от технологии за мобилност и управление на енергията в La Galerie des Solutions. Философията на изложението минава под надслов „Генериране, използване и свързване за енергията“, като по този начин се създават интелигентни общност и в бъдещето.

Изложбата включва макети на Smart Hydrogen Station (SHS) на Honda. Това са станции, които задоволяват нуждите от водород на малки общности. Като използват функцията на SHS „Създател на мощност“ (Powercreator), станцията има способността да улови слънчевата енергия, да използва тази енергия, за да направи електролиза на водата и да произвежда по 1,5 кг водород на ден. С капацитет за съхранение от 18 кг, оперативна SHS може напълно да зареди четири FCV (автомобила с водородни клетки). Технологията SHS е в процес на изпитания в Япония.
Автомобилите Honda на изложението включват макет на изцяло новия Clarity Fuel Cell и придружаващото го устройство Power Exporter 9000. Това устройство позволява съвместимост на превозното средство за осигуряване с мощности домакинството по време на извънредно положение или недостиг на енергия. Производствени версии на двете Clarity Fuel Cell и Power Exporter 9000 ще бъдат в продажба в Япония през 2016.
Също така ще бъдат демонстрирани най-новите решения за зареждане на Honda EV, след като бе поставено начало на изпитването им с използването на електромобилите Honda Fit на Маршаловите острови.
Щандът на Honda ще бъде в La Galerie des Solutions в Париж от 2 до 9 декември.