В последния работен ден преди най-празничната седмица от годината, ви напомняме, че нашите шоуруми ще работят както утре, 23.12.2017 от 10:00 до 14:30 ч., така и в съботата на 30 декември. Ако първата вноска за автомобил или мотоциклет Honda не e по силите ви за коледен подарък за близките ви, можете да се възползвате от нашите аксесоари, които са ефектни, бюджетни и практични предложения на стойност от 16 лв. за стикери за резервоар до 964 лв. за оригинални кожени дисаги за мотоциклет.

Можете да зарадвате най-близките си с термобельо, кевларени дънки и худи от същия материал, или ръкохватки с подгрев от гамата на британския производител Oxford, да изненадате приятно някой близък до сърцето ви човек с каска или шлем от Nolan, Grex, NZI или X-Lite, а защо не и с оригинално Honda яке за мотоциклет. 

Добра оферта са и велосипедите Astreco, които също ще откриете в най-близкия ни шоурум. Предлагаме детски, дамски и мъжки варианти.

Оставяме всичко на вашите въображение и възможности и не забравяйте да вярвате в Силата на мечтите, както повелява рекламният ни слоган – Honda, the Power of Dreams!

Весели празници от екипа на Бултарко АД, официален представител на Honda за България!