ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ >>

Автомобили с пробег, издържали проверката на времето! Обявяваме сезона на Honda Dream Collection – проверени и сертифицирани автомобили с доказани произход и пробег и отстранени и най-малките технически проблеми за наша сметка! А сега – и подарък застравка КАСКО за 1 година, като ще можете да избирате между следните застрахователи: Булстрад, Армеец, Асет или Уника.

Защо да изберем Honda с пробег?
Според всички класации  за употребявани автомобили марката ни традиционно държи първо място с качеството си. Открийте точно своята Honda, надлежно проверена и тествана по 125 показателя в сервизите на Бултрако Моторс, оторизиран дилър на марката.

Възможност за лизинг!

Част от 125-те инспекциите за сметка на Бултрако Моторс:

✅Проверка на цялостно състояние
✅Проверка на километри
✅Проверка на сервизна история
✅Проверка на състоянието на купето
✅Проверка на интериора по 39 показателя
✅Проверка на течности и агрегати
✅Проверка на подемник по 27 показателя
✅Пътен тест с проверка по 17 показателя

Застраховка „Помощ на пътя“ подарък

Застраховката осигурява безплатно транспортиране, предоставяне на техническа помощ и труд на МПС, при обездвижването му, следствие на: ПТП, злоумишлени действия на трети лица или при кражба на автомобила Ви, както и при техническа повреда, или грешно заредено гориво, спукана гума и др. Оказване на съдействие и покриване на разходи, свързани с моментното здравословно състояние на водача и другите пътуващи в автомобила лица, в случай че вследствие на ПТП са получили телесни увреждания.

При настъпване на събитие на територията на Република България ние осигуряваме защита за Вашият автомобил и пътуващите в него лица, предоставяйки услугите от които се нуждаете.

Подарък 3 безплатни обслужвания и още:

✅Отстраняваме технически проблеми за наша сметка
✅Специални лизингови условия
✅Пълна дезинфекция
✅Обезпаразитяване на салона с озон
✅Безплатна застраховка „Помощ на пътя“

Застраховката „Помощ на пътя включва“:

  • Ремонт на увредения автомобил на мястото на обездвижването му;
  • Транспортиране на автомобила Ви до подходящ сервиз в най-близкия областен град или до адреса по местодомуването му, в случай че обездвижването не може да бъде отстранено на мястото на настъпване на събитието;
  • Подаване на ток при неизправен акумулатор;
  • Смяна на увредена гума;
  • Доставка на гориво на мястото на обездвижване на автомобила;
  • Престой на паркинг;
  • Нощувка в хотел на водача;
  • Транспортиране на лицата пътуващи в МПС;
  • Разходи за прегледи, изследвания и манипулации на лицата пътували в автомобила, при претърпени телесни увреждания вследствие на ПТП;
  • Предоставяне на информация за състоянията на пътищата и интензивност на движението по тях, адреси и телефони на сервизи, както и необходими документи при пътуване.