Прекрасната Велина Узунова и великолепната черна Honda с оранжеви акценти и с мощност 182 к.с. заедно направиха нов прочит на приказката „Красавицата и звярът“ с атрактивна нощна фотосесия

Honda Civic превзе родното Сен Тропе и активно се включи в откриването на сезона на клуб Hacienda Beach в навечерието на Еньовден. Родни звезди и представители на медиите пристигнаха в една от най-красивите и актуални дестинации по Южното Черноморие Лозенец именно с десетото поколение на популярния ни модел.

Един от автомобилите – черен с очарователната „оранжева линия“ и 1,5-литров турбобензинов двигател с макс. мощност 182 к.с. посрещаше гостите на на червената настилка пред главния вход на където т

За първа година ние, от българското представителство на Honda, сме официален партньор на актуалното морско заведение, което традиционно е истински магнит за звезди и артисти.

ПОВЕЧЕ ЗА HONDA CIVIC ТУК

"Формулата, по която работи Hacienda Beach в Лозенец е печеливша, защото ние се отнасяме със специално внимание към клиентите си. Предлагаме и качествена „храна“ за душите на хората, като им предоставяме досег до изключително разнообразна палитра от изкуства“, сподели  по време на откриването собственикът Димитър Тодоранов. Традиционно бе отслужен и водосвет за здраве и успех през новия летен сезон в присъствието на кмета на Община Царево инж. Георги Лапчев.

Художникът Стефан Божков, който е арт директор на Hacienda, бе силно впечатлен от спортните дизайнерски пропорции на Civic, а прекрасната Велина Узунова и черната Honda с оранжеви акценти и с мощност 182 к.с. заедно направиха нов прочит на приказката „Красавицата и звярът“ с атрактивна нощна фотосесия.

Honda Civic ще остане до края на лятото в Лозенец, за да радва очите курортистите с уникалното си излъчване на истинско произведение на автомобилното изкуство.