Новите Civic и CR-V Anniversary тръгват на турне в големите градове в страната

Столичани, варненци и пловдивчани ще имат уникалната възможност да се срещнат лице в лице с новия Honda Civic, който от началото на тази седмица ще краси възлови молове в София и в морската ни столица, а по-късно ще стане част от атракциите в самото сърце на Града под тепетата с любезното съдействие на местната община. Който все още не е успял да зърне и да се възхити от десетото поколение на емблематичния модел на японската марка, може да го стори съответно в Paradise Center или в Grand MALL Varna.

Специално оборудваният CR-V Anniversary Edition е паркиран като страж на единия от централните входове на нулево ниво в столичния Paradise Center.

На свой ред Civic е изложен непосредствено до „Ту Кафе“ в столичния мол. Експонатът е във вариант Elegance с 1,0-литров турбобензинов двигател VTEC с макс. мощност 129 к.с. и CVT трансмисия.

Оборудването включва и инфоразвлекателната система Honda CONNECT с навигация Garmin.

В чест на 25-годишнината ни, отпразнувана наскоро, пуснахме специално оборудвано издание на CR-V, което нарекохме "Anniversary Edition". То включва иновативната система на Honda ADAS (Advanced Driving Assist Systems) с всички необходими асистенти, улесняващи значително живота на градския шофьор – активна система за спиране в градски условия (CTBA), система за предупреждение при опасност от насрещен удар (FCW) и др. Част от оборудването е и Honda Connect – информационна система, която предлага удобство и постоянна връзка по време на път, с DAB/FM/AM и интернет радио, възможност за търсене в интернет, активна камера за обратно виждане при паркиране, съвместима с Android 4.0.4.

Към специалното оборудване на Anniversary Edition  трябва да добавим аеродинамични предна и задна брони, заден спойлер, дизайнерски 18" джанти от алуминиева сплав.