Промоции

Honda the Power of Care 5+

ПОЗВЪНЕТЕ НИ

Вие обичате своята Honda, а ние се грижим добре за нея. Оригиналните части и висококачествените продукти удължават живота й.

Посетете най-близкия ДИЛЪР на Honda и изберете най-подходящия за вас пакет от програмата The Power of Care 5+

Изтеглете талон за отстъпка >>

Пакет

Цена с ДДС*

Модели, за които е предназначен пакетът
3,6 л висококачествено масло 10W-40 +
Оригинален маслен филтър HONDA + труд

78 лв.

Бензин, на повече от 150 000 км
3,6 л висококачествено масло 5W-40 +
Оригинален маслен филтър HONDA + труд

88 лв.

Бензин, до 150 000 км
4,7 л висококачествено масло Mobil 5W-30 GSP +
Оригинален маслен филтър HONDA + труд

123 лв.

Дизел 1.6
5,9 л висококачествено масло 5W-30 +
Оригинален маслен филтър HONDA +  труд

113 лв.

Дизел 2.2

*Възможни са отклонения от крайната цена, тъй като количеството масло варира в зависимост от точната модификация на автомобила. 

  * Вашите лични данни ще бъдат използвани само за обратна връзка. Прочетете повече на Политика за поверителност.

  ВИЖТЕ НАШИТЕ ЛОКАЦИИ >>

  Идва сезонът на безметежните летни пътшествия. Време е да се погрижим за климатика! Отгаваряме изчерпателно на Ваши въпроси и Ви каним да се възползвате от нашите актуални ценови предложения.

  Отстъпки в сервизите на Бултрако Моторс, оторизиран дилър на Honda:

  ✅Оригинален поленов филтър Honda (стандартен) – 20% отстъпка
  ✅Оригинален поленов филтър Honda (първокласен, унищожаващ SARS COV2) – 30% отстъпка
  ✅Профилактика на климатик – 20% отстъпка от труда и от консумативите (фреон и масло)
  ✅Ремонти по климатичната система –  20% отстъпка от труда и от частите (възможност и за бюджетни решения)

  Безплатни дейности*:

  Смяна на поленов филтър
  ✅Обезпаразитяване на салона с озон
  *Важи само при използвана платена услуга

  Защо почистването с озон е толкова ефективно?
  Озонът е изключително силен окислител и атакува всички повърхности, до които получи достъп. Това води до унищожаване на микроорганизмите – вируси, бактерии, протозои, както и на по-сложните структури – плесени, спори и др. Озонът води до окисляване на молекулите от органичен характер, скъсяване на въглеводородните вериги и, в зависимост от времето на експозиция, преобразуването им до въглероден диоксид, вода и азот. По този начин озонът унищожава клетъчните обвивки и в крайна сметка убива микроорганизмите и плесените, както и разгражда химически молекулите, усещани като неприятни миризми, например миризма от домашни любимци, цигари, мухъл, миризма на застояло, тиня, изгоряло и др.

  Почистването с озон се предлага в сервизните центрове на Бултрако Моторс и цената за услугата е 30 лв.

  Почистването на климатичната система е грижа за Вашето здраве!

  При нормалната работа на климатика върху разположения в купето охладител се образува конденз, който се отвежда навън през специален отвор. В резултат на това охладителят често е мокър, а влагата е подходяща среда за развитието на плесен, гъбички и микроорганизми. Когато те се натрупат в по-голямо количество, се усеща харакерна миризма. Наред с това е възможно да се появят и неприятни реакции, особено при хора с алергии и респираторни заболявания. За да не се стига до такива ситуации е препоръчително веднъж годишно климатичната система да се третира за премахване на натрупаните отлагания. Най-подходящият момент за това е началото на лятото.

  ПОЗВЪНЕТЕ НИ
  Бъдещето на Honda e в пълната електрификация на цялата ни моделна гама и до края на годината в Европа тя ще е именно такава. Първите ни модели, разполагащи с технологията e:HEV, са вече тук и ние бързаме да ви отправим неустоимо предложение за Jazz, Jazz Crosstar и CR-V, всички до един – произведени в Япония и с отлична оценка за безопасност. От това лято при нас е и феноменалният и напълно електрически Honda e!

  Технологията e:HEV

  Системата e:HEV се състои от два компактни, но мощни електромотора, свързани са чрез интелигентен блок за контрол на мощността към 1,5-литров (2,0-литров при CR-V) бензинов двигател DOHC i-VTEC по цикъл на Аткинсън, литиевойонна батерия и иновативна трансмисия с фиксирани предавки. Всички тези агрегати работят изключително хармонично заедно, за да осигурят плавно и директно управление.

  Открийте висококачествени аксесоари, облекла, сувенири и масла за Вашата Honda. В най-скоро време ще имате възможност да поръчвате и авточасти. Всичко е толкова лесно, само на един клик разстояние.

  КЪМ МАГАЗИНА >>

   

   

  Здравейте, приятели,

  За втори път ви предлагаме електронен вариант на списание The Power of Dreams. Първото електронно издание предизвика огромен интерес у нашите читатели. Сега очакваме, че броят им ще бъде още по-голям. Включително и заради цитирания призив „Останете в къщи“! Защото любимото списание на Honda идва при вас по време на извънредното положение, наложено в страната ни. Затова можете да разнообразите престоя си у дома с приятно четиво за любимата марка, докато спасявате света. И още нещо – пазарувайте разумно благодарение на новия ни електронен магазин https://bmeshop.bg/. Аксесоари, облекла, екипировка, каски, резервни части и консумативи за вашата Honda, че дори и мотоциклети – всичко това е на един клик разстояние.

  Както сте забелязали напоследък – животът тече онлайн и в официалния сайт на Honda, както и в тези на оторизираните ни дилърства Бултрако Моторс  търговците ни и нашите приемчици са линия за директен чат с вас.

  Извлечете само позитивите от ситуацията – така мечтаното забавяне на темпото е вече тук, не бързате за никъде, а и сутрин можете да поспите малко повече.

  В тези моменти трябва да сме единни, за да не си предаваме на коварния вирус COVID-19. И така – настанете се удобно на дивана и започнете да четете.

   

  КЪМ СПИСАНИЕТО

  Подновете джантите на своята Honda и се възползвайте от чудесни отстъпки. Осигурили сме специални пакети за собствениците на автомобили от любимата марка, включително и за CR-V, произведени през 2013 – 2014 г. Побързайте, защото от тях са ни останали само 34 броя!

  Не забравяйте, че всяка оригинална джанта Honda e изработена с огромно внимание към детайла, а тези от алуминиеви сплави са със специално висококачествено прахово покритие и дори и най-малката следа от неравност от вътрешната страна на всяка спица е отстранена и шлифована изключително внимателно, за да се осигури максимална дебелина на всеки слой.

   

  ЦЕНИ ЗА ПАКЕТИ ОТ 4 ДЖАНТИ С ОТСТЪПКА ДО 30%

  *ПАКЕТИ С ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ

  *силно ограничени наличности. Някои от моделите са с леки забележки. 

  От края на ноември сервизите на Бултрако Моторс АД предлагат нова услуга за клиентите си – възможност за ремонт на лизинг до 10 000 лв. Ако автомобилът или мотоциклетът ви се нуждае от по-сериозни интервенции, но моментът за вас не е особено подходящ, нашите оторизирани дилърства са на разположение, за да ви окажат цялостно съдействие.

  Проверката за одобрение става незабавно и услугата е на принципа „бърз кредит“.

  За допълнителна информация, моля позвънете на кратък номер *CARS (*2277).

  Honda Jazz Crosstar

  Новата генерация на практичния и обичан Jazz е вече в България, но предстои още една изненада – очакваме версията Crosstar,  предназначена за почитателите на кросоувърите. Наличен със същото хибридно задвижване и с идентични характеристики на интериора като хечбека, този вариант е с увеличен клиренс, уникален дизайн на радиаторната решетка, водоустойчива тапицерия и надлъжни релси на покрива.

  Honda Jazz вече и с версия Crosstar
  Honda Jazz вече и с версия Crosstar