Промоции

ПОЗВЪНЕТЕ НИ
Бъдещето на Honda e в пълната електрификация на цялата ни моделна гама и до края на годината в Европа тя ще е именно такава. Първите ни модели, разполагащи с технологията e:HEV, са вече тук и ние бързаме да ви отправим неустоимо предложение за Jazz, Jazz Crosstar, HR-V и CR-V, всички до един – произведени в Япония и с отлична оценка за безопасност. Най-новото попълнение в хибридната ни гама е единадесетата генерация на легендата Civic . Напълно електрически е  феноменалният Honda e!

Технологията e:HEV

Системата e:HEV се състои от два компактни, но мощни електромотора, свързани са чрез интелигентен блок за контрол на мощността към 1,5-литров (2,0-литров при CR-V) бензинов двигател DOHC i-VTEC по цикъл на Аткинсън, литиевойонна батерия и иновативна трансмисия с фиксирани предавки. Всички тези агрегати работят изключително хармонично заедно, за да осигурят плавно и директно управление.

ИЗБЕРЕТЕ СЕРВИЗ >>

Антифризът е важна част от сложната система на автомобила. Не пренебрегвайте смяната на тази течност, тъй като тя е жизнено важна за доброто функциониране на двигателя. Освен всичко останало антифризът пази частите на мотора от корозия, но само при условие, че е в срок на годност.

Само сега получете 15% отстъпка за оригинална охлаждаща течност Honda и  подарък безплатна смяна.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА АНТИФРИЗА:

 • Освен да предпазва от замръзване, антифризът има и други функции, като смазване, защита от корозия и др.
 • С течение на времето точката на замръзване не се променя, освен ако в антифриза не влязат примеси, например вода. Обаче другите му свойства се променят, поради което трябва да се сменява на предписан интервал.

За бензиновите модели интервалът е:

 • До първата смяна – 10 г. / 200 000 км (което настъпи първо)
 • До всяка следваща смяна – 5 г. / 100 000 км
 • За дизеловите модели интервалът е:
 • До първата смяна – 5 г. / 100 000 км
 • До всяка следваща смяна – 3 г. / 60 000 км

 

Защо оригинален:

 • Важно е да се използва правилният тип антифриз. Ако се използва неправилен тип, това може да доведе до запушване на канали на охладителната система и прегряване на двигателя, както и до други проблеми.
 • Ако се използва неоригинален антифриз, обикновено той се доставя под формата на концентрат, който трябва да се разреди с дестилирана вода в определено съотношение. Това създава предпоставки за проблеми, ако не се спази технологията (например да се използва обикновена вода от чешмата или да се смеси в неправилно съотношение). За да няма такива проблеми, най-добре да се използва оригинален антифриз. Той гарантирано е от подходящия тип за автомобилите и мотоциклетите Хонда. Освен това се доставя готов за употреба и не се налага разреждане преди да се налее, така че няма опасности от неспазване на технологията.

ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ >>

Стари (и не чак толкова), но издържали проверката на времето! Обявяваме сезона на Honda Dream Collection – проверени и сертифицирани автомобили с доказани произход и пробег и отстранени и най-малките технически проблеми за наша сметка! Според всички класации  за употребявани автомобили марката ни традиционно държи първо място с качеството си. Открийте точно своята Honda, надлежно проверена и тествана по 125 показателя в сервизите на Бултрако Моторс, оторизиран дилър на марката.
Очаквайте скоро още по-богато зареждане. Възможност за лизинг!

Част от 125-те инспекциите за сметка на Бултрако Моторс:

✅Проверка на цялостно състояние
✅Проверка на километри
✅Проверка на сервизна история
✅Проверка на състоянието на купето
✅Проверка на интериора по 39 показателя
✅Проверка на течности и агрегати
✅Проверка на подемник по 27 показателя
✅Пътен тест с проверка по 17 показателя

Застраховка „Помощ на пътя“ подарък

Застраховката осигурява безплатно транспортиране, предоставяне на техническа помощ и труд на МПС, при обездвижването му, следствие на: ПТП, злоумишлени действия на трети лица или при кражба на автомобила Ви, както и при техническа повреда, или грешно заредено гориво, спукана гума и др. Оказване на съдействие и покриване на разходи, свързани с моментното здравословно състояние на водача и другите пътуващи в автомобила лица, в случай че вследствие на ПТП са получили телесни увреждания.

При настъпване на събитие на територията на Република България ние осигуряваме защита за Вашият автомобил и пътуващите в него лица, предоставяйки услугите от които се нуждаете.

Подарък 3 безплатни обслужвания и още:

✅Отстраняваме технически проблеми за наша сметка
✅Специални лизингови условия
✅Пълна дезинфекция
✅Обезпаразитяване на салона с озон
✅Безплатна застраховка „Помощ на пътя“

Застраховката „Помощ на пътя включва“:

 • Ремонт на увредения автомобил на мястото на обездвижването му;
 • Транспортиране на автомобила Ви до подходящ сервиз в най-близкия областен град или до адреса по местодомуването му, в случай че обездвижването не може да бъде отстранено на мястото на настъпване на събитието;
 • Подаване на ток при неизправен акумулатор;
 • Смяна на увредена гума;
 • Доставка на гориво на мястото на обездвижване на автомобила;
 • Престой на паркинг;
 • Нощувка в хотел на водача;
 • Транспортиране на лицата пътуващи в МПС;
 • Разходи за прегледи, изследвания и манипулации на лицата пътували в автомобила, при претърпени телесни увреждания вследствие на ПТП;
 • Предоставяне на информация за състоянията на пътищата и интензивност на движението по тях, адреси и телефони на сервизи, както и необходими документи при пътуване.

Открийте висококачествени аксесоари, облекла, сувенири и масла за Вашата Honda. В най-скоро време ще имате възможност да поръчвате и авточасти. Всичко е толкова лесно, само на един клик разстояние.

КЪМ МАГАЗИНА >>

 

 

Здравейте, приятели,

За втори път ви предлагаме електронен вариант на списание The Power of Dreams. Първото електронно издание предизвика огромен интерес у нашите читатели. Сега очакваме, че броят им ще бъде още по-голям. Включително и заради цитирания призив „Останете в къщи“! Защото любимото списание на Honda идва при вас по време на извънредното положение, наложено в страната ни. Затова можете да разнообразите престоя си у дома с приятно четиво за любимата марка, докато спасявате света. И още нещо – пазарувайте разумно благодарение на новия ни електронен магазин https://bmeshop.bg/. Аксесоари, облекла, екипировка, каски, резервни части и консумативи за вашата Honda, че дори и мотоциклети – всичко това е на един клик разстояние.

Както сте забелязали напоследък – животът тече онлайн и в официалния сайт на Honda, както и в тези на оторизираните ни дилърства Бултрако Моторс  търговците ни и нашите приемчици са линия за директен чат с вас.

Извлечете само позитивите от ситуацията – така мечтаното забавяне на темпото е вече тук, не бързате за никъде, а и сутрин можете да поспите малко повече.

В тези моменти трябва да сме единни, за да не си предаваме на коварния вирус COVID-19. И така – настанете се удобно на дивана и започнете да четете.

 

КЪМ СПИСАНИЕТО

От края на ноември сервизите на Бултрако Моторс АД предлагат нова услуга за клиентите си – възможност за ремонт на лизинг до 10 000 лв. Ако автомобилът или мотоциклетът ви се нуждае от по-сериозни интервенции, но моментът за вас не е особено подходящ, нашите оторизирани дилърства са на разположение, за да ви окажат цялостно съдействие.

Проверката за одобрение става незабавно и услугата е на принципа „бърз кредит“.

За допълнителна информация, моля позвънете на кратък номер *CARS (*2277).

Honda Jazz Crosstar

Новата генерация на практичния и обичан Jazz е вече в България, но предстои още една изненада – очакваме версията Crosstar,  предназначена за почитателите на кросоувърите. Наличен със същото хибридно задвижване и с идентични характеристики на интериора като хечбека, този вариант е с увеличен клиренс, уникален дизайн на радиаторната решетка, водоустойчива тапицерия и надлъжни релси на покрива.

Honda Jazz вече и с версия Crosstar
Honda Jazz вече и с версия Crosstar