Електрификацията на гамата ни е на ход, специални цени за последните бензинови класики!

Бъдещето идва с неумолима скорост, а Honda дори успя да изпревари собствения си глобален план за пълна електрификация и хибридизация на цялата си гама, като първата „лястовичка“ от новата тенденция е четвъртото поколение на Jazz, коeто ще се предлага само в хибридна версия. Същото ще се случи и с останалите автомобили Honda. Процесът ще приключи само след 2 години – именно през 2022 г.

Дошъл е моментът да кажем сбогом на бензиновите двигатели и механичните трансмисии. 2020 г. е последната година, в която марката ще предлага изцяло бензиновата версия на своя световен бестселър CR-V. Същото важи и за Jazz. Това е и последен шанс за привържениците на модела само с двигател с вътрешно горене да си осигурят една чисто нова „класическа“ бройка.

Ако сте ценител на класиката сега е моментът да се възползвате от гарантиран разпродажбен ценови бонус в размер на 6000 лева с ДДС плюс пакет безплатно сервизно обслужване до 6 г/100 000 км за малкото останили на склад автомобили CR-V. До малко под 5000 лв. достигат отстъпките за четвъртото поколение на Jazz, а лизинговите вноски за него започват от 254 лв. с ДДС.

Вижте промоциите на Jazz

Вижте промоциите на CR-V