Верният фен на машините Honda – д-р Илиян Илиев, получи днес ключовете на чисто новия си скутер Forza 125. В това няма нищо странно, ако това не беше мотоциклет №10 от марката Honda за д-р Илиев.

Преподавателят по патоанатомия в Медицинска академия получи ключовете си на церемония в шоурума на Бултрако моторс в присъствието на свои колеги и приятели, които дойдоха да отпразнуват 10-ия мотоциклет на д-р Илиев. Сам той дойде на церемонията с другата си двуколесна машина – уникалният NM4 Vultus.

Докторът кара мотоциклет от 1982 г. и първата му машина е бил чешки CZ 350, за който дълго е чакал ред и едва се е вредил в тогавашната Мототехника. Първата Honda, 250-кубиков Rebel  идва доста по-късно, но пък директно от Япония. От тогава д-р Илиев се влюбва безрезервно в марката и остава верен на Honda до днес, не само на две колела, но и на четири. Мотоциклетите си ги купува винаги от Бултрако – CBR125 R, 125 PS, 125 PCX, Forza 300, Integra, Vision 50  и др.

Той взема първия скутер Forza 125, който е внесен у нас. Машината бе представена миналата година на изложението EICMA Милано и се смята за един от най-луксозните, икономични и екологични 125-кубикови скутери на Honda.