CR-V е автомобил за всеки ден, за всеки път и за всеки случай. И е европейски бестселър вече 20 години. 

През февруари покупката на CR-V е по-изгодна от всякога.  Освен това можете да се възползвате от изключително изгодните ни условия за лизинг и обратно изкупуване на стария ви автомобил. В момента намалението за определени модификации достига до 7000 лв.!

Обратно изкупаване на стария ви автомобил:

Посетете най-близкия до вас шоурум на Honda в страната, вземете и стария си автомобил. Марката, състоянието и пробегът му са без значение. Ще ви дадем възможно най-добра цена за него. Така старата ви кола ще се превърне в първоначална вноска за модерен високотехнологичен автомобил с възможност за 4х4. 

Най-добрата остатъчна стойност:

Дори и след години вярна служба автомобилите Honda запазват високата си цената. Вземете днес вашия CR-V и получете изгоден лизинг с до 35% остатъчна стойност, ползвайте го безгрижно при минимална месечна вноска, а след години се върнете отново при нас за следващата нова Honda.

Още приятни изненади ви очакват в най-близкия шоурум на Honda в страната. Побързайте!

Перфектен за зимата, забавен през лятото

Honda CR-V не е просто поредният SUV, който ще срещнете по улиците. Той е икона на автомобилите от тази категория, затова не е чудно, че открайвреме в световен мащаб се нарежда сред бестселърите в сегмента на високопроходимите модели.  

Като в SPA център

Интериорът е едновременно комфортен, просторен, изискан и уютен. Висококачествени материали, мека облицовка на вратите, огромно пространство, мултиинформационен IMID дисплей, удобни извивки на седалките – независимо колко дълго ще пътувате със CR-V, без значение дали сте пътник, или шофьор, вие ще излизате от своя просторен SUV като след SPA-процедура. Разсеяните хора ще го обикнат – няма да им се наложи да търсят ключа, стига да е в джоба им – просто сядат и натискат стартовия бутон (в зависимост от оборудването). Автоматичното превключване между къси и дълги светлини пък е доста удобна функция при нощно шофиране. Асистентите за потегляне под наклон и съответно за спускане също са невероятно улеснение дори и за начинаещи шофьори.

Съвместим с Android-устройства

На активното Y- и Z-поколение също ще се хареса, защото CR-V може да бъде поръчан със системата Honda Connect, която ще свърже с автомобила с Android устройствата им. Те ще могат да персонализират със снимки 7-инчовия сензорен екран на CR-V или да свържат автомобила с фейсбук профила си чрез приложението AHA и др. Сателитната навигация Garmin е на разположение като опция в Honda CONNECT и използва иконката от менюто, за да предостави информация за трафика в реално време, предупреждения за ограниченията на скоростта по пътищата, както и достъп до 5 години безплатно актуализиране на картата.

Бърз, мощен и икономичен

Версията с 1,6-литров двигател с макс. мощност 160 к.с. е съчетана с 9-степенна автоматична трансмисия ZF. С нея мощният високопроходим автомобил постига среден разход от 5,1 л/100 км, като при версията с механична трансмисия той е още по-икономичен и за изминаването на 100 км са му необходими 4,9 л гориво. Дизеловият двигател се предлага и в по-маломощна версия – със 120 к.с. В гамата влиза и 2,0-литров бензинов мотор с макс. мощност 155 к.с.

5-звездна безопасност

Благодарение на асистентите за сигурност CR-V традионно печели максималната оценка от 5 звезди за безопаност на традиционните краштестове на независимата европейска организация независимата европейска организация EURO NCAP. Автомобилът ще реагира вместо вас при различни ситуации, които биха изненадали и най-опитните шофьори. Като например ако сте първи в колоната за ляв завой и ненадайно някой безумец от съседната  лента се втурне да завива преди вас, без дори да е подал мигач. В този случай CR-V затяга допълнително колана ви и прилага спирачно усилие. В подобна ситуация не е нужно да се чувствате излишни зад волана, а просто се наслаждавайте на самото шофиране и благодарете на умната техника.

Запознайте се със системите за сигурност на Honda

Honda Connect – как работи?

Знаете ли че:

  • CR-V означава Compact Recreational Vehicle
  • 1995 г. – излиза първото поколение на модела
  • 1996 г. – започват Европейските продажби на CR-V
  • 1997 г. – още със стъпването си на българския пазар CR-V е избран за „Автомобил на годината“ в категория 4х4
  • 2016 г. – 20 години успешни продажби в Европа
  • Висока цена и на старо – автомобилите Honda пазят високата си цена дълги години след изтичането на гаранцията, така че, ако решите да го продадете, не се учудвайте, че ще струва почти колкото нов