ВИЖТЕ НАШИТЕ ЛОКАЦИИ >>

Идва сезонът на безметежните летни пътшествия. Време е да се погрижим за климатика! Отгаваряме изчерпателно на Ваши въпроси и Ви каним да се възползвате от нашите актуални ценови предложения.

Отстъпки в сервизите на Бултрако Моторс, оторизиран дилър на Honda:

✅Оригинален поленов филтър Honda (стандартен) – 20% отстъпка
✅Оригинален поленов филтър Honda (първокласен, унищожаващ SARS COV2) – 30% отстъпка
✅Профилактика на климатик – 20% отстъпка от труда и от консумативите (фреон и масло)
✅Ремонти по климатичната система –  20% отстъпка от труда и от частите (възможност и за бюджетни решения)

Безплатни дейности*:

Смяна на поленов филтър
✅Обезпаразитяване на салона с озон
*Важи само при използвана платена услуга

Защо почистването с озон е толкова ефективно?
Озонът е изключително силен окислител и атакува всички повърхности, до които получи достъп. Това води до унищожаване на микроорганизмите – вируси, бактерии, протозои, както и на по-сложните структури – плесени, спори и др. Озонът води до окисляване на молекулите от органичен характер, скъсяване на въглеводородните вериги и, в зависимост от времето на експозиция, преобразуването им до въглероден диоксид, вода и азот. По този начин озонът унищожава клетъчните обвивки и в крайна сметка убива микроорганизмите и плесените, както и разгражда химически молекулите, усещани като неприятни миризми, например миризма от домашни любимци, цигари, мухъл, миризма на застояло, тиня, изгоряло и др.

Почистването с озон се предлага в сервизните центрове на Бултрако Моторс и цената за услугата е 30 лв.

Почистването на климатичната система е грижа за Вашето здраве!

При нормалната работа на климатика върху разположения в купето охладител се образува конденз, който се отвежда навън през специален отвор. В резултат на това охладителят често е мокър, а влагата е подходяща среда за развитието на плесен, гъбички и микроорганизми. Когато те се натрупат в по-голямо количество, се усеща харакерна миризма. Наред с това е възможно да се появят и неприятни реакции, особено при хора с алергии и респираторни заболявания. За да не се стига до такива ситуации е препоръчително веднъж годишно климатичната система да се третира за премахване на натрупаните отлагания. Най-подходящият момент за това е началото на лятото.